Учители от ПГСС с отличия от Община Ситово

Posted in Новини

Двама учители от Професионалната гимназия по селско стопанство – с. Ситово бяха удостоени с почетна грамота и значка на Община Ситово по случай празника на българската духовност – 24 май.

За високи резултати на държавните зрелостни изпити по български език и литература и за принос в духовното и патриотично развитие на младите хора бе отличена Галина Борисова – преподавател по БЕЛ в гимназията. А Даниела Георгиева бе наградена за високи резултати в професионалното образование и за принос към успехите на училището в националните състезания „Млад фермер” и „Панорама на професиите”.  

На ход са матурите

Posted in Новини

На 21. и 23. май ще се проведат държавните зрелостни изпити (ДЗИ) за дванадесетокласниците. Четиридесет и един зрелостници от Професионалната гимназия по селско стопанство - с. Ситово са допуснати до матури. 39 ще се явят на изпит по БЕЛ, а 38 - на втори задължителен изпит по избран от тях предмет. Създадена е организация за спокойното протичане на изпитите, уверяват от ръководството.

„Големите надежди на …” абитуриентите от ПГСС

Posted in Новини

С тържествена церемония и шоу спектакъл „Големите надежди на …” Професионалната гимназия по селско стопанство в с. Ситово изпрати своите абитуриенти на 16 май.

Тържеството започна в двора на училището, което едва побра гостите от близо и далеч – учениците от основното училище, родители и приятели на завършващите, дошли да споделят голямото събитие. Начало на празника даде традиционният ритуал на приемственост между завършващите и 11 клас.

Последни новини

Prev Next