Тестовете от матурите на разположение в училище

Posted in Новини

Оценените писмени работи от държавните зрелостни изпити по Български език и литература и по География са на разположение в училище. Всеки зрелостник, който желае лично да се запознае с оценката и рецензиите към нея, може да го направи на 12., 13. и 16. юни 2014 г. от 08:00 до 12:00 часа в счетоводството на ПГСС.

Разглеждането на изпитните работи става само срещу документ за самоличност.

Учители от ПГСС с отличия от Община Ситово

Posted in Новини

Двама учители от Професионалната гимназия по селско стопанство – с. Ситово бяха удостоени с почетна грамота и значка на Община Ситово по случай празника на българската духовност – 24 май.

За високи резултати на държавните зрелостни изпити по български език и литература и за принос в духовното и патриотично развитие на младите хора бе отличена Галина Борисова – преподавател по БЕЛ в гимназията. А Даниела Георгиева бе наградена за високи резултати в професионалното образование и за принос към успехите на училището в националните състезания „Млад фермер” и „Панорама на професиите”.  

На ход са матурите

Posted in Новини

На 21. и 23. май ще се проведат държавните зрелостни изпити (ДЗИ) за дванадесетокласниците. Четиридесет и един зрелостници от Професионалната гимназия по селско стопанство - с. Ситово са допуснати до матури. 39 ще се явят на изпит по БЕЛ, а 38 - на втори задължителен изпит по избран от тях предмет. Създадена е организация за спокойното протичане на изпитите, уверяват от ръководството.

Последни новини

Prev Next
obyavyava

ПГСС ОБЯВАВА ПРИЕМ: СЛЕД ЗАВЪРШЕН СЕДМИ КЛАС     

 

                                                   СЛЕД ЗАВЪРШЕН ОСМИ КЛАС  

vestnik-2017-g

kurs-za-rastitelna-zashtita